office@uniformedoctori.ro
0755123803
LUNI-VINERI: 09:00 - 18:00
>>

Despre noi

Cu ce ne ocupam?...

Noi facem mai mult decat productie de uniforme in serie… Noi cream o imagine... Suntem un atelier de croitorie specializat in concepere si croitorie la comanda de imbracaminte medicala cu materiale de cea mai buna calitate, certificate cu: STANDARD 100 by OEKO-TEX®

UniformeDoctori.ro este un atelier producator de uniforme medicale personalizate, pentru personalul medical sau de laborator (doctori, asistente medicale, moase, infirmieri, terapeuti, farmacisti etc) si uniforme de lucru si protectie pentru personal tehnic (spitale, policlinici, centre de sanate etc), situat in sectorul 1 din Bucuresti, in zona Dorobanti (Piata Dorobanti).

UniformeDoctori.ro va ofera urmatoarele produse si servicii:

 • Uniforme de lucru pentru personal medical - tricouri, bluze, halate, pantaloni, fuste si sarafane, bonete;
   
 • Uniforme de lucru pentru personal din farmacie - bluze, halate, sarafane;
   
 • Uniforme de lucru pentru pentru personal de laborator - sorturi, veste, costume;
   
 • Echipamente de protectie pentru personal tehnic - pantaloni, salopete, veste, jachete;
   
 • Servicii de broderie computerizata pentru personalizare uniforme cu logo, nume si titulaturi;
   
 • Retusuri, reparatii si modificari uniforme cumparate din alte magazine.

In atelierul nostru vei gasi o echipa de profesionisti, formata din designeri, croitori si confectioneri, oricand gata sa te ajute atat in conceperea unei uniforme personalizate, cat si pentru reparatii sau modificari ale uniformelor de lucru pe care le aveti deja, cum ar fi schimbat fermoarul sau capsele unui halat, scurtarea sau stramtarea unei perechi de pantaloni etc.

Am conceput si dezvoltat un nou concept de atelier - ALL IN ONE PRODUCTION - „Toate serviciile sub un singur acoperis...”, menit sa aduca un sprijin real clientilor sai, astfel UniformeDoctori.ro a devenit atelierul ideal, in care gasiti toate activitatiile necesare productiei de uniforme medicale.

Cu o bogata experienta in croitorie, noi, Echipa UniformeDoctori.ro, am decis sa ducem la un nivel mai inalt si sa dam un alt inteles ideii de Atelier de productie, punand in prim plan atat confortul, eficienta si calitatea deosebita a materialelor cat si executia fara cusur. Atelierul UniformeDoctori.ro este dotat cu utilaje complexe si performante, astfel incat sa mentinem un standard ridicat al calitatii.

Inca din anul 2013, sustinem cu mandrie programul "Fabricat in Romania".
 

suntem prezenti pe
e-Licitatie