office@uniformedoctori.ro
0755123803
LUNI-VINERI: 09:00 - 18:00

Bun venit la UniformeDoctori.ro!

UniformeDoctori.ro este un atelier de croitorie la comanda, specializat in productie uniforme medicale pentru doctori, asistente, infirmieri, farmacisti, kineto si terapeuti, uniforme pentru centre spa etc (costume complete, bluze si halate medicale, sarafane, pantaloni, tricouri clasice s...

UniformeDoctori.ro este un atelier de croitorie la comanda, specializat in productie uniforme medicale pentru doctori, asistente, infirmieri, farmacisti, kineto si terapeuti, uniforme pentru centre spa etc (costume complete, bluze si halate medicale, sarafane, pantaloni, tricouri clasice sau polo), uniforme personalizate prin broderie computerizata cu logo-uri, nume si titulaturi, gratie utilajelor de ultima generatie.

UniformeDoctori.ro este mai mult decat un producator de uniforme medicale in serie, deoarece in atelierul nostru facem totul de la 0, pornind de la modelul de uniforma dorit, fie sub forma de poza sau schita, fie tipar sau mostra. Iti oferim servicii de consultanta in alegerea celui mai potrivit model de uniforma, materiale de cea mai buna calitate, servicii de grafica si personalizare cu broderie, astfel incat afacerea ta sa fie cat mai bine pusa in valoare.

arata mai mult

Suntem, foarte usor de gasit

Situat in sectorul 1 din Bucuresti, atelierul nostru de croitorie la comanda - UniformeDoctori.ro se afla intr-o locatie centrala, in cartierul Dorobanti (Piata Dorobanti), fiind usor accesibil din toate zonele capitalei.

Cat este de importanta, uniforma medicala personalizata, pentru angajatul tau?

Uniformele medicale personalizate (halate doctori, bluze si sarafane pentru asistente, farmacisti, terapeuti etc) sunt cele care iti reprezinta activitatea profesionala de zi cu zi. Este mai mult decat important sa comunici pacientilor tai o imagine impecabila, alaturi de buna organiz...

Uniformele medicale personalizate (halate doctori, bluze si sarafane pentru asistente, farmacisti, terapeuti etc) sunt cele care iti reprezinta activitatea profesionala de zi cu zi. Este mai mult decat important sa comunici pacientilor tai o imagine impecabila, alaturi de buna organizare a activitatii tale. Tocmai din acest motiv, optiunea de uniforme personalizate prin broderie cu logo-ul tau, devine solutia ideala pentru a te asigura de cea mai buna imagine a activitatii pe care o coordonezi.

arata mai mult

UniformeDoctori.ro un atelier de croitorie la comanda, diferit...

- Suntem o echipa de profesionisti cu vasta experienta in design si productie uniforme;
- Atelierul este dotat cu utilaje performante, atat pentru croitorie cat si pentru broderie computerizata;
- Lucram cu materiale de inalta calitate, comfortabile si rezistente la uzura;
- Uniformele de lucru sunt con...

- Suntem o echipa de profesionisti cu vasta experienta in design si productie uniforme;
- Atelierul este dotat cu utilaje performante, atat pentru croitorie cat si pentru broderie computerizata;
- Lucram cu materiale de inalta calitate, comfortabile si rezistente la uzura;
- Uniformele de lucru sunt concepute si produse in propriul atelier respectand standardele de calitate;
- Tinem cont de sugestiile clientilor nostri si ne adaptam in functie de specificul activitatii lor.

Toate aceste lucruri ne diferentiaza pe noi, cei de la UniformeDoctori.ro, si astfel reusim sa fim alegerea ideala in sprijinul activitatii tale profesionale.

UniformeDoctori.ro devenind astfel, atelierul de croitorie ideal, in care vei gasi toate activitatiile necesare pentru productia uniformelor dorite, de la design si conceptie, productie, reparatii si modificari imbracaminte de lucru pana la personalizarea lor prin broderie computerizata.

arata mai mult
suntem prezenti pe
e-Licitatie